Kontakt Referenser Lösningar
Effektivisera frakthanteringen!
Conxel Interactive Shipping Manager läser in order eller plocklista från Visma SPCS Avendo, Visma SPCS Administration, Visma Business, Mamut Office eller Mamut Enterprise och skickar sedan vidare informationen till Unifaun Printserver. Programmet skriver tillbaka kollinumret till affärssystemet samt frisläpper ordern.

Conxel Interactive Shipping Manager har även stöd för att bipacka ordrar, egna kvittens- och etikettlappar (Exempelvis för hämtning och utkörning) samt möjlighet att köra flera klienter mot samma datakälla med individuella skrivarinställningar! Programmet kan givetvis specialanpassas efter era behov.
Läs mer
Conxel Interactive Shipping Manager
Skräddarsydda backendsystem effektiviserar er verksamhet!
Med skräddarsydda backendsystem finns det mycket tid att spara. Ett backendsystem kan hantera saker som ert affärssystem eller kalkylblad inte klarar och kan integrera system med varandra. De kan utvecklas som webbapplikationer vilket gör dem tillgängliga från alla datorer med internetuppkoppling eller som fristående skrivbordsprogram.

Exempel på saker som kan effektiviseras är hantering av kundinformation, bevaka lagersaldon, beräkna försäljningspriser eller jämföra dagsresultatet mot budget på en daglig basis.
Läs mer
Conxel Interactive Delivery Notifier
Skicka automatiskt leveransaviseringar till kunderna!
Conxel Interactive Delivery Notifier läser in försändelser skapade av Unifaun Printserver och matchar sedan dessa mot ordrar i Visma SPCS Avendo, Visma SPCS Administration, Visma Business, Mamut Office eller Mamut Enterprise. Programmet skickar sedan en leveransavisering utifrån en mall till den epostadress som kunden har i affärssystemet.

Mallen kan anpassas efter er grafiska profil och innehålla den information ni finner relevant. Kunden kan med kollinumret enkelt själv spåra sin försändelse och behöver då inte kontakta er för att fråga.
Läs mer
Conxel Interactive Delivery Notifier
Integrera er webshop med Visma eller Mamut!
Med Conxel Interactive Web Integration integreras er webshop med Visma SPCS Avendo, Visma SPCS Administration, Visma Business, Mamut Office eller Mamut Enterprise. Ordrar hämtas direkt till affärssystemet vilket ger snabbare orderhantering med mindre jobb. Produkter laddas automatiskt upp tillsammans med pris och rabattavtal samt lagersaldo som kan uppdateras med täta intervall! Programmet synkroniserar även kunder mellan Visma affärssystem och er webshop.

Conxel Interactive Web Integration fungerar med vår egen Webshopsplattform men kan också skräddarsys för att passa er existerande webshop och era behov.
Läs mer
Conxel Interactive Web Integration
Webbsidor anpassade för er och era kunder!
Vi utvecklar webbsidor från grunden för att passa era behov och önskemål. Vi gör allt från enkla presentationssidor och kampanjsidor till fulländade webshopar med stor vikt på användarvänlighet som är en av de avgörande faktorerna för om kunderna kommer använda och fullborda sitt köp.

Under Referenser kan ni läsa om hur vi har hjälpt andra och se resultatet!

Låt oss hjälpa er!
Läs mer
Conxel Interactive Delivery Notifier

Referenser

Restaurang Munken

Restaurang Munken

"Conxel Interactive har för Restaurang Munkens räkning byggt upp ett kontrollsystem för vår dagliga drift. Med hjälp av detta kan vi dagligen/månadsvis se över våra resultat. I detta system fyller vi i de kostnadsposter som finns och de inkomster vi har och i slutänden får vi ett resultat. Detta gör att vi relativt snabbt kan se över om vi har poster som är för stora för att klara ekonomin. Det ger också ägarna en chans att kontrollera och se över hur vi ligger till.

Conxel Interactive har också byggt upp vår hemsida och är ständigt med i processen att utveckla denna."

- Otto Hjorth

Audiovision

Audiovision

"Efter att ha varit i kontakt med ett stort antal leverantörer kom vi i kontakt med Conxel Interactive, det rådde då inget tvivel om att vi hittat rätt! Webshopen är idag ett viktigt verktyg för våra återförsäljare och vi får dagligen possitiva kommentarer av nöjda användare. Utan Conxel Interactive hade det inte varit möjligt att på så kort tid få till en webshop helt anpassad för oss och våra behov."

- Marcus Persson